Wie zijn wij

J. van Ingen b.v. vindt zijn oorsprong in 1969. Jan van Ingen startte zijn onderneming in Ouderkerk aan de Amstel. Klein begonnen en intussen uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een groep vaste medewerkers.

In 1994 verhuisde het bedrijf naar de Aalsmeerderweg in Aalsmeer. Het perceel is in 1990 aangekocht en tot op heden constant in ontwikkeling zodat er nu de beschikking is over een ruime opslag en drie overdekte ruimtes voor het materieel.

We hebben gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers. Samen met de dagelijkse leiding zorgen zij voor een in alle opzichten kwalitatief goed eindproduct. Dit houdt in dat er tijdig opgeleverd wordt, de kwalitatieve lat hoog ligt en er onder zo veilig en gezond mogelijke omstandigheden gewerkt wordt.

Meer over ons

Als bevestiging en als kwaliteitsborging krijgt ons bedrijf sinds 1995 het Certificaat Erkend Bestratingsbedrijf uitgereikt door de S.E.B. (Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf) en sinds september 2008 het ISO 9001:2015 certificaat. Daarnaast zijn wij sinds december 2005 VCA** gecertificeerd, wat inhoudt dat er zo veilig en zo gezond mogelijk gewerkt wordt binnen ons bedrijf. Beide kwaliteitscertificaten en het veiligheidscertificaat worden jaarlijks aan de norm getoetst.

Sinds 1 mei 2017 zijn we BRL7000 gecertificeerd voor het 7001 en 7004 protocol. Dit houdt in het kort in, dat we met en in vervuilde grond mogen werken.

Ook is ons bedrijf een SBB (voorheen Fundeon) erkend leerbedrijf, waar aankomende vakmensen het vak degelijk geleerd wordt.

Om helemaal op de hoogte te zijn en te blijven over de ontwikkelingen in de bestratingsbranche zijn wij al jaren lid van de vereniging STRAATWERK Nederland en de vakgroep Rioleringen en Bestratingen van Bouwend Nederland.

Alles wat je wilde weten over stratenmaken